Vår maskinpark

Vår moderne og allsidige maskinpark gjør at vi alltid kan finne den mest effektive maskinen for hvert enkelt oppdrag. Vi disponerer for tiden følgende maskiner:


GRAVEMASKINER

Vi har totalt 12 gravemaskiner fra 3,3 tonn til 38 tonn, hovedsaklig Komatsu og Caterpilar. De største maskinene brukes mest til utlasting av sprengte masser. De øvrige maskinene er utstyrt med tiltrotator, ulike typer graveskuffer, steinklyper og pigghammer. Den minste gravemaskina er utstyrt med gummibelter og gjør minimal skade på underlaget ved arbeid.

LASTEBILER

Vi har 2 stk Volvo FH 16 6x4 med Sørling dumperkasse og komplett brøyteutrustning. Disse ble levert fabrikknye i januar og mars 2011, den ene er utstyrt med svingskive under dumperkassa. Til denne bilen har vi en maskinhenger som tar 40 tonn nyttelast, slik at vi frakter alle våre maskiner til og fra anlegg på egen hånd.

Vi har også en Volvo F12 med dumperkasse og undermontert skjær. Dette skjæret er ideelt til å skrape ned snøsåle samt vedlikeholde grusveier og foreta avretting før asfaltering.

DUMPERE

Vi har en Moxy MT 26 dumper og en Moxy D15 av god, gammel årgang.

HJULLASTERE

Vi har en Caterpilar 930H og en Volvo L90 E. Disse er utstyrt med standardskuffer, klappvinger for snørydding, pusskuffe for avretting, pallegafler, kranarm og feieaggregat.

BORERIGG

Vi har en Atlas Copco ROC D3 borerigg. Denne har en størrelse som gjør at den lett kommer til de aller fleste plasser samtidig som den gjør at sprengningsjobbene kan utføres raskt og sikkert.

TRAKTORER

Vi har en John Deere 7530 og en John Deere 6430 anleggstraktorer. Til disse har vi frontlastere og dumperhengere med kapasitet på 10 tonn og 23 tonn. Vi har også en maskinhenger med kapasitet til å frakte gravemaskiner inntil 23 tonn.

DIVERSE

I tillegg har vi diverse utstyr som inspeksjonskamera for avløpsrør, asfaltsager, vibroplater, strømaggregat, strøapparater, sveiseanlegg for trykkrør til vann (PE sveisemuffer), rotolasere og annet som en maskinentreprenør må ha.